KRANTENKNIPSELS
          Kleuters
          Recreanten
             Kd met beperking
          Volwassenen
          AGD
          AGH
          Tumbling
          Ex-competitie
            Gymnast v/d Week
          Trainers
          Bestuur
          Oudercomité
          Wist je datjes
          Nieuwsbrief   
          Foto's
          Agenda
          Krantenknipsels
          Clubkledij
          Turnzaal 
          Verhuur airtrack
          Info turnfeest
          Toffe Links
a
 

Westhoek Turncentrum viert éénjarig bestaan
Gymgala van de bovenste plank

VLAMERTINGE - Tijdens het weekend van 1 september viert de vzw Westhoek Turncentrum (WT) zijn éénjarig bestaan met een heus gymgala. Een prachtig turnspektakel enig in de Westhoek.

"Zo prijken dit jaar volgende groepen op onze affiche : Demo Team Gymmax Dendermonde, Turnkring Vlamertinge, Acrogym Zeestern De Panne, Aerobic deelnemers EK 2007, Ksenija Dubkova Letland, Streetdance team Hypnosis, Dance O'Mania Sint Pieters Leeuw, Winsol Gym Izegem," vertelt ElsVanhaute voorzitter van Turnkring Vlamertinge. "Deze show kadert in een complete avond, want op zaterdag 1 september om 19.30 uur opent Westhoek Turncentrum zijn turnpoorten en na de show wordt er u een lekkere cocktail aangeboden. Vervolgens kunt u aanschuiven aan een uitgebreide breugheltafel. Wenst ook u aanwezig te zijn op deze avond, dan kan dit mits betaling van 25 euro voor volwassenen en 17 euro voor kinderen."

Sportief alsook extra-sportief

"Dit gymgala betekent voor Westhoek Turncentrum ook de kroon zetten op een prachtig eerste jaar. Dit zowel sportief alsook extra-sportief," legt Dirk Naessens, pr-man van de Turnkring Vlamertinge, uit. "Tot verleden jaar zat onze club nog in de gebouwen van Willy Valcke, maar daar groeiden wij uit de voegen : de kleedkamers waren in de zaal, het bureau moest, wegens plaatsgebrek, naar boven verhuizen. Toen kwam Johan Verhulst op de proppen met plannen voor een nieuw gebouw. In het begin was iedereen wat terughoudend, maar Johan overtuigde ons en we begonnen eraan. De grond kregen we in erfpacht van stad Ieper en het gebouw werd gerealiseerd door de VZW Westhoek Turncentrum."

Sportief gezien betekent Westhoek Turncentrum de nieuwe vaste thuishaven voor Turnkring Vlamertinge.

Echter maakten ook vele andere turnverenigingen één of meermaals gebruik van onze turnhal. Denken we hierbij aan onder andere KIT Ieper, Gympie Moorslede, Zeestern De Panne, Gympies Keerbergen, Gymmax Dendermonde, Rust Roest Brugge, Gymfederatie Vlaanderen en meerdere Nederlandse Clubs. "Als extra opsteker voor ons professioneel turncomplex, selecteerde de Nederlandse nationale herenturnploeg Westhoek Turncentrum als laatste stageoord vooraleer ze verleden jaar afreisden naar de Wereldkampioenschappen in Denemarken."
Ook An De Win werkte haar laatste trainingen af in ons centrum vooraleer naar Montreal te trekken voor haar deelname aan Cirque Du Soleil. Betere sportieve publiciteit dan dit kon onze turnhal niet krijgen !" aldus Dirk. "De inschrijvingen voor volgend seizoen lopen vlot binnen : de kleuters en de recreatieve gymnasten zijn praktisch volgeboekt, er is wel nog plaats voor kinderen met een beperking (op zaterdag van 9 tot 10 uur) en voor de volwassenen 50-plussers (op woensdagmorgen)."
"Als vrijwilligersvereniging is natuurlijk ook de extra-sportieve kant van Westhoek Turncentrum enorm belangrijk. En ook deze kaap wordt met veel brio genomen. Dankzij de eindeloze inzet van al onze vrijwilligers en onze hechte band met de regionale zakenwereld zitten we zeker positief op schema om ons businessplan succesvol te realiseren."

Een goede clubsfeer

"Het succes van turnkring Vlamertinge hebben wij vooral te danken aan de goede clubsfeer, de uitstekende infrastructuur, het professionele trainerscorps en de goede werking van de club. Daardoor kregen wij eerder dit jaar het IKgym-label met maar liefst 92,1 %, waardoor wij op de derde plaats in Vlaanderen staan", besluit Els.

Kaarten voor de gymgala van 1 september zijn te verkrijgen op 0496 20 06 06.

Op de foto zien we het bestuur van Westhoek Turncentrum samen met de gymnasten van de Vlamertingse turnkring die zaterdag zullen deelnemen aan de show n.a.v. het éénjarig bestaan van WT. (Foto FD)Krant Van West-Vlaanderen editie West - 31-08-2007


   

 

   
   
Turnkring Vlamertinge VZW , Els Vanhaute Veurnseweg 67 8900 Brielen (Ieper) Tel : 0496 20 06 06
Rek.nr: 750-9499361-18