KRANTENKNIPSELS
          Kleuters
          Recreanten
          Kd met beperking
          Volwassenen
          AGD
          AGH
          Tumbling
          Ex-competitie
          Gymnast v/d Week
          Trainers
          Bestuur
          Oudercomité
          Wist je datjes
          Nieuwsbrief   
          Foto's
          Agenda
          Krantenknipsels
          Clubkledij
          Turnzaal 
          Verhuur airtrack
          Info turnfeest
          Toffe Links
a
 
 
 

Turnkring Vlamertinge - Gymtornooi Alveringem

 

Zaterdag vond in Alveringem het jaarlijkse gymtornooi plaats, de ideale voorbereiding op het officiële seizoen. De turners van Turnkring Vlamertinge waren van de partij. Bij de benjamins ging de overwinning naar Shaeny Vandemoortele, het zilver was voor Marte Putman en de bronzen plak ging naar Laura Vandeputte. Ook de anderen deden het goed : 6. Camille Demeulenaere 7. Hanne Rouseré 8. Julie Camerlynck 9. Karen Nys 10. Nona Haeyaert 11. Elien Knockaert 12. Lotte Depuydt 14. Britt Cailliau en 23. Kim Cloet. Ook benjamin Ferre Demyttenaere, een gymnast van Fedja Wallaert, turnde een goede wedstrijd. Hij legde beslag op de vierde plaats.

Bij de miniemen meisjes van Werna Verschelde en Lies Vandemarliere en opnieuw de jongens van Fedja werd het eveneens knokken voor de podiumplaatsen. Marie Bertier ging met de overwinning lopen. Leontien Haghebaert werd vierde, Nelle Vanacker achtste, Melissa Ghesquiere tiende, Justien Cherchié elfde, Elisabeth Deraeve zestiende en Laure Vaneeckhoutte achttiende. Bij de jongens zorgde Elias Crombez voor een mooie tweede plaats, Michael Debreuck werd derde.

Daarna was het de beurt aan de gymnasten van Hilde Dejonghe en Lore Buyck. Bij de beloften zorgde Lieze Callens voor de overwinning. Bij de juniors behaalde Griet Cappoen brons en Laura Olivier werd negende. Lisa Lannoy won bij de seniors buiten categorie.

Eind december gaat de voltallige competitieploeg toestelturen, in totaal 68 turners, op stage in het Nederlandse Alphen aan den Rijn.


Krant Van West-Vlaanderen editie West - 07-12-2007

 
Turnkring Vlamertinge VZW , Els Vanhaute Veurnseweg 67 8900 Brielen (Ieper) Tel : 0496 20 06 06
Rek.nr: 750-9499361-18