KRANTENKNIPSELS
          Kleuters
          Recreanten
          Kd met beperking
          Volwassenen
          AGD
          AGH
          Tumbling
          Ex-competitie
          Gymnast v/d Week
          Trainers
          Bestuur
          Oudercomit√©
          Wist je datjes
          Nieuwsbrief   
          Foto's
          Agenda
          Krantenknipsels
          Clubkledij
          Turnzaal 
          Verhuur airtrack
          Info turnfeest
          Toffe Links
a
 
 

Turnkring Vlamertinge organiseert turnfeest met kleuters en eerste leerjaar
"Met Kaatje Knor op stap"

 

VLAMERTINGE - Op zondag 10 februari om 14.30 uur organiseert Turnkring Vlamertinge een mini-turnfeest, gegeven door de kleutertjes en de gymnasten van het eerste leerjaar.

"Al een paar keer organiseerden we een dergelijk turnfeest waarin de kleinste van de Turnkring optreden", zegt Detje Maerten.

Met varkentje de wereld ontdekken

"We werkten al eens rond Valentijn Kabouterland en Studio 100. Dit jaar staat het thema 'Met Kaatje Knor op stap' op de agenda, een verhaal over een varkentje dat spelend en turnend de wereld ontdekt. Er nemen kindjes van het eerste, tweede en derde kleuter deel samen met gymnasten van het eerste leerjaar. Dat zijn dan toch al meer dan 120 deelnemertjes."
"Als afsluiter eindigt het mini-turnfeest met een spectaculair slotnummer", besluit Detje Maerten. 'Met Kaatje Knor op stap' is een vrije bewerking naar een boek van de Nederlandse jeugdschrijfster Elisabeth Fontein. Het mini-turnfeest vindt plaats in het Westhoek Turncentrum. De toegang bedraagt 10 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Info en contact : info@turnkringvlamertinge.be of 0496 20 06 06.

De gymnasten van het eerste leerjaar oefenen onder leiding van Mieke Putman, Sydney Voorspoels, Lieselot Coffyn, Detje Maerten en Ines Garrein (v.l.n.r. achteraan op foto). Liza Knockaert was afwezig. (Foto EG)

Krant Van West-Vlaanderen editie West - 01-02-2008


Turnkring Vlamertinge VZW , Els Vanhaute Veurnseweg 67 8900 Brielen (Ieper) Tel : 0496 20 06 06
Rek.nr: 750-9499361-18